Cielito Lindo Warffum
Een stukje Mexico op het Hogeland

Eten in de Casita

In de Casita van Cielito Lindo kan men genieten van heerlijke gerechten in een sfeer- & stijlvolle eetgelegenheid.  Drankjes, speciale tequilas en een gezellige sfeer zorgen ervoor dat men zich even in Mexico kan wanen op het Hogeland! Het team van Cielito Lindo tracht om de gast een echt Mexicaans gevoel te geven. *Reserveer van te voren uw plekken. Op de dag zelf kunt u altijd informeren indien er een plekje vrij is, maar vol = vol. 

TEAM

Onze chef Mawi Hernandez kookt met passie familierecepten van Mexicaanse bodem. Heerlijke voorafjes, hoofdgerechten met diversiteit aan smaak en kleur zorgen vaak voor een verrassing bij onze gasten.  In de Casita staat gezelligheid voorop en ons team zet zich in dat u zich ook een beetje thuis voelt in onze casita. 


Hasta Luego y buen provecho!

TENANGO STIJL

Kom je eten in de Casita? Dan kom je eten in een prachtig ingerichte zaak. Kunstenares Frida Kahlo is de  inspiratiebron voor de inrichting van de casita evenals de Tenango stijl. Zo zijn er handgeschilderde muur decoraties die zorgen voor een warm en kleurrijk geheel. Waan jezelf even in Mexico en kom genieten van de gezellige sfeer, lekkere drankjes, muziek en bovenal de overheerlijke gerechten!


* We raden aan om vooraf te reserveren