Cielito Lindo Warffum
Een stukje Mexico op het Hogeland

Mi Casa es tu Casa ( groepsreservering ) of catering 

Mi Casa es tu casa
De omvang van de Casa zorgt al snel voor een gezellige en huiselijke sfeer. Heeft u een familie etentje, verjaardag, afscheid, leuk samenzijn, gaat u iets leuks doen met collega's, de vereniging of wilt u gewoon lekker met een grotere groep komen eten? Dat kan! Vanaf 20 personen tot maximaal 30 personen kunt de complete Casa ( buiten de opening weekenden) afhuren met ons 'Mi Casa es tu casa' concept. Dan is onze Casa even ook jullie Casa! Lekker door elkaar heen lopen, aan het barretje zitten, rouleren aan de tafels dat zet een ongedwongen sfeer neer voor jullie feestje!


In overleg met u en de chef wordt een heerlijk buffet samengesteld met voorafjes & uitgebreid hoofdbuffet (32,50 p.p.) Toetjes erbij?! Tuurlijk is dat mogelijk. Wilt u ook een heerlijk cocktails assortiment? Vamos! Zin gekregen om in gezellige sferen te komen eten? Informeer naar de mogelijkheden via dit formulier of bel ons. Hasta pronto!


Catering op locatie?

Heerlijke buffet catering op locatie? U stelt in samenspraak met de chef een heerlijk buffet samen en wij bezorgen u dit op locatie. Dit vanaf 20 personen buiten de verkoop weekenden om. (26,50 p.p. exclusief reiskosten en btw). Zelf niet afwassen? Dat is natuurlijk mogelijk, hier rekenen wij 10 euro extra voor.  


We doen tevens aan tapas catering voor recepties & partijen, Kleine Mexicaanse fingerfood hapjes. Informeer naar de mogelijkheden.